LVC HS1 verslaat AVC ‘69

LEMMER – Vrijdagavond speelde LVC heren 1 thuis in tegen AVC ’69 uit Akkrum.
LVC begon sterk en nam gelijk in de eerste set een voorsprong door o.a. een sterke opslag. AVC had daar duidelijk moeite mee en pas aan het einde van de set kwam de ploeg uit Akkrum wat beter in hun spel. LVC won met 25-20.
In de tweede set legde LVC nog wat extra druk in de opslag en door een aantal fraaie mid aanvallen (zie foto) ging ook deze set met 25-19 naar LVC.
In de derde set kon LVC de lijn doortrekken en werd er door de hoofdaanvallers keer op keer gescoord. Met een derde set overwinning (25-15) leek de wedstrijd gespeeld.
Echter in de vierde set stribbelde AVC nog flink tegen door risicovol en soms roekeloos de ballen over het net te rammen.
Door een prima pass en het goede spelverdelen zette LVC ook de laatste set op hun naam met 25-20. De heren sloten de wedstrijd af met een klinkende 4-0 overwinning.