Loterij CVVO: hoofdprijs van 10.000 euro

LEMMER – Op 13 juni 2022 viert voetbalvereniging CVVO haar 75- jarige bestaan. Dit is een bijzondere mijlpaal die gevierd gaat worden met een weekend boordevol activiteiten. Een ander groots onderdeel van dit jubileum is een loterij waarvan 20% van de opbrengst naar stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) gaat. Het andere deel komt ten goede aan de club en zal worden besteed aan de verduurzaming van het sportpark. De hoofdprijs is een belastingvrij bedrag van 10.000 euro. Verder zijn er nog veel meer prijzen te winnen, zoals een elektrische fiets, een reischeque, een minuut gratis winkelen bij de supermarkt en nog veel meer.

Verkoop loten

De clubleden zullen meehelpen bij deze actie. De komende weken/maanden kunnen inwoners van Lemmer leden van CVVO verwachten voor de verkoop van loten.

Online loten kopen

Kans maken op deze prijzen en CVVO en KIKA steunen kan door de QRcode  te scanne of door te klikken op https://cvvoloterij.mylotify.com

Je komt dan terecht op de website waar je heel eenvoudig loten kunt kopen voor € 15,- per lot. De trekking is op 1 juni. Prijzen worden alleen getrokken uit de verkochte loten. Uiteraard geldt, hoe meer loten iemand koopt, hoe hoger de kans om iets te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!