Lokaal Lemmer biedt ademwerk en activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn

Annemary Hadders – Hania (links) en Mirjam Kuipers – Verschoor zijn de oprichters van Lokaal Lemmer. In hun persoonlijke zoektocht naar meer rust, verbinding en zingeving in het leven ontdekten ze de kracht van de adem.

LEMMER – Al een tijdje is Lokaal Lemmer bezig, maar het is nu echt de hoogste tijd voor Lemsternijs. Lokaal is een initiatief van Annemary Hadders – Hania en Mirjam Kuipers – Verschoor. In hun persoonlijke zoektocht naar meer rust, verbinding en zingeving in het leven ontdekten ze de kracht van de adem. Beiden waren zo onder de indruk van de positieve effecten, dat een studie volgde aan de ‘Adem en bewustzijn academie’.

Hun liefde voor het werken met de adem bracht hen samen. En zo ontstond Lokaal. Inmiddels verzorgen zij op deze fijne plek, individuele ademtrajecten en ademcirkels.

Bij werken met adem zijn woorden vaak niet nodig

‘Ademwerk is in populariteit aan het groeien. En dit is niet voor niets. Je hebt met de bewust verbonden ademtechniek een prachtig instrument in handen voor bewustzijn en heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En het mooie van werken met de adem is dat het gaat over voelen en woorden vaak niet nodig zijn.’

Maar er is meer

In Lokaal worden naast ademwerk ook andere activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en welzijn georganiseerd.

Yoga

Zo verzorgt Bernadette Swart wekelijks hatha- en yinyoga en doet dit volgens de raja yoga filosofie. Bernadette: ‘Ik heb aan den lijve ondervonden hoe groot het positieve effect is van yoga op lichaam en geest’.

Meditatie

Eens per maand op zondagochtend faciliteert Mirjam yoga nidra ‘Rest & Relax Journeys’ om diep te ontspannen en diep te rusten. ‘Soms ben ik nog steeds verbaasd over de eenvoud van meditatie en alle positieve effecten die het met zich meebrengt. Zoals het verbeteren van de kwaliteit van je slaap, het verlagen van je stressniveau en het vergroten van je creativiteit’.

Coachingsessies

Naast het werken met de adem, is Mirjam in Lokaal ook actief als coach en begeleidt zij mensen naar een leven met meer balans en voldoening. #vaneenovervolnaareenzinvolleven

Lokale samenwerking

Ook organiseren ze regelmatig workshops en lezingen waarbij zij zich verbinden met andere lokale ondernemers.

Activiteiten in de komende tijd

  • Zo ontvangen ze op vrijdagavond 15 maart Nicolette van Ootmeersen uit Balk die in samenwerking met Samuele Pitzalis een lezing verzorgt over ‘De mystieke krachtplekken van Sardinië’.
  • Kun je op zondag 17 maart meedoen aan ‘Adem en ijs’. Een samenwerking tussen Annemary en ‘ijsmeester’ Bas Taselaar uit Joure.
  • En op vrijdagavond 22 maart is er een avondvullend programma met ‘yoga nidra en de kracht van essentiële oliën’ georganiseerd door Mirjam en Lemster onderneemster Yvet Sliep van Natuurlijk Yvet.

Meer weten en contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden en activiteiten van Lokaal?
Kijk op hun Instagram pagina: LokaalLemmer en blijf op de hoogte.

In Lokaal ontvangen ze je met alle liefde en oprechte persoonlijke aandacht voor jou. ‘Omdat wij weten dat je niet ver weg hoeft om thuis te komen bij jezelf. Wij zijn Lokaal’. Voor vragen, samenwerking of meer informatie kun je contact opnemen met:

Annemary Hadders – Hania
Ademcoach – Ademtrainer
06 -38 28 76 92 | annemary_hania@hotmail.com | Instagram: annemaryhadders

Mirjam Kuipers – Verschoor
(Adem) Coach – Rest Facilitator
06 -14 29 02 58 | mirjam@sevendayweekend.nl | Instagram: mirjam_sevendayweekend

Bernadette Swart
Yoga docent
06 – 55 34 51 40 | bernadette@be.swart | Instagram: be.swart

Lokaal is gevestigd in het oude schoolgebouw van OBS De Dam aan de Lennastraat 14 in Lemmer.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!