Logopedie Taalrijk zoekt een enthousiaste logopedist

LEMMER – Even voorstellen: Logopedie Taalrijk is een allround logopediepraktijk waar we momenteel met een team van 6 logopedisten werken. De hoofdlocatie is gevestigd in Gezondheidscentrum Lemsterpark in Lemmer, een modern en deskundig gezondheidscentrum waar we kunnen samenwerken met onder andere de kinderfysiotherapeut, diëtist en kindertherapeut. Daarnaast heeft de praktijk een locatie in twee scholen in Lemmer, in Dorpshuis het Roefje in Ens, in SWS Fondali in Creil, in MFA Het Klavier in Rutten, in OBS de Voorpoort in Vollenhove, in Oecbs De Ark in Espel en in Nij Beets.

Wij werken altijd hulpvraaggericht en bieden observatie, onderzoek, behandeling, begeleiding en advies aan zowel kinderen als volwassenen op het gebied van spraak, taal, stem, mondmotoriek & mondgedrag, gehoor, slikken en eten & drinken.

Vacature

Per 1 september 2023 zoekt Logopedie Taalrijk een enthousiaste logopedist voor locaties in de Noordoostpolder en Lemmer voor 14-24 uur per week.

Wat wij jou te bieden hebben is:

  • een fijne werkplek met ruim aanbod van test-, therapie- en spelmateriaal
  • een prettige samenwerking met de disciplines binnen het gezondheidscentrum en goede contacten met (huis)artsen, consultatiebureaus en overige verwijzers en betrokkenen
  • een gevarieerd cliëntenaanbod
  • een zelfstandige functie met regelmatig betaald teamoverleg en persoonlijke begeleiding en coaching wanneer je dat wenst
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. betaalde administratietijd, eigen laptop en werktelefoon en reiskostenvergoeding)
  • veel ruimte voor persoonlijke groei en bij-/ en nascholing

Wij zoeken

Waar wij naar op zoek zijn is een enthousiaste en sociale logopedist die zelfstandig kan werken en betrokken is bij cliënten en het team.

Kennismaken en solliciteren

Herken jij jezelf hierin? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking en hoop ik je te ontmoeten! Neem contact met mij op via:
E-mail: info@logopedietaalrijk.nl
Telefoon: 0633901653

W: www.logopedietaalrijk.nl

Ook als je meer of minder uren wil werken, net afgestudeerd bent of een herintreder bent, ben je van harte welkom voor een gesprek.
Hopelijk tot snel!
Groet, Tineke Kuizenga

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!