Koninklijke Peijnenburg zoekt procesoperator inpak en allround storingsmonteur

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V. is een succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Het bedrijf produceert o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Daarnaast zijn wij ook vertegenwoordigd in in “Healthy Snacking” met onze merken Nakd, BEAR en Kiddylicious.

Voor de locatie in Sintjohannesga zijn wij op zoek naar een:

allround procesoperator inpak

36 uur per week

Deze smaken hebben wij te bieden:

Als (allround)procesoperator in de Inpak werk je in een team met + 8 collega’s binnen de inpak afdeling en daarnaast werk je met +- 6 collega’s in de bakkerij in een 3-ploegendienst. In de beginperiode draai je mee met de Allround procesoperators en door elke dag te rouleren kun jij je het productieproces snel eigen maken. Het is de bedoeling dat je in ieder geval 2 complexe lijnen zelfstandig kunt draaien. Je activiteiten zijn er op gericht om samen met jouw collega’s kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Kernwoorden hierbij zijn: communicatie, integriteit, samenwerken, kwaliteitsbewustzijn, veiligheidsbewustzijn, stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief nemen, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

In deze functie rapporteer je aan de Ploegleider.

Hoe jij zorgt dat de koek nooit op is:

 • Je hebt MBO werk- en denk niveau 3 of 4
 • Je bent een teamplayer, gepassioneerd en staat open voor de dialoog
 • Je bent leergierig
 • Ervaring als (proces)operator is een pré
 • Je wilt het iedere dag beter doen en neemt deel aan verbeterprojecten
 • Je hebt affiniteit met techniek
 • Je hebt oog voor veilig werken, kwaliteit en hygiëne
 • Je beheerst de Nederlandse taal

 Wat voor ons gesneden koek is:

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische en succesvolle organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers.

 Enthousiast?

Word jij razend enthousiast van deze vacature bij Koninklijke Peijnenburg? Solliciteer dan online of stuur je brief en CV naar recruitment@peijnenburg.nl t.a.v. Peter Wijbenga en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Allround Storingmonteur

Voor de plant in Sintjohannesga zijn wij verder op zoek naar een:

Allround Storingsmonteur

36 uur per week (3 ploegen)

Deze smaken hebben wij te bieden:

Help jij onze fabriek naar een hoger niveau? Wij zoeken een storingsmonteur die niet alleen blij wordt van het oplossen van storingen, maar ook uitdaging ziet in het voorkomen van een volgende storing. Dit kan door input te leveren voor het preventieve onderhoud, of deel te nemen aan investeringsprojecten waarbij jouw kennis en kunde wordt ingezet om de juiste oplossing te kiezen.

We zijn in het bezit van een prachtige werkplaats waar de benodigde faciliteiten aanwezig zijn!

In de fabriek houd jij je bezig met het zelfstandig verrichten van correctieve en preventieve werkzaamheden, deze kunnen zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard zijn. Zo ben je bezig met het uitvoeren van werkopdrachten en het afstellen en inregelen van machines en installaties. Daarnaast geef jij aanwijzingen en instructies aan productie medewerkers t.a.v. bediening, schoonmaak en onderhoud.

Kennis van besturingssystemen is een pre. Heb jij dit (nog) niet dan zijn er voldoende mogelijkheden om deze kennis intern naar het gewenste niveau te brengen.

Je wordt enthousiast van het optimaliseren van het onderhoudssysteem en het doen van voorstellen ter verbetering van bepaalde situaties en waar nodig neem je deel aan projectgroepen.

Met je collega’s zorg je samen voor een prettige en schone werkomgeving, verzorg je een juiste opslag van technische onderdelen en signaleer je dreigende tekorten.

In deze functie rapporteer je aan de Maintenance Manager.

Als je dit meebrengt is de koek bijna niet op te krijgen:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Mechatronica;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een storingsmonteur functie;
 • Je hebt ervaring in een 3 ploegendienst;
 • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift, beheersing van het Engels is een pré.

Wat voor ons gesneden koek is:

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische en succesvolle organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Teamgeest en ondernemerschap wordt binnen Peijnenburg gestimuleerd.

Enthousiast?

Word jij razend enthousiast van deze vacature solliciteer dan nu door je brief en CV te sturen naar recruitment@peijnenburg.nl
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de Maintenance Manager per mail: j.miedema@peijnenburg.nl of via: 06-20678363

Vacatures nalezen

Wil je de vacatures nog eens nalezen ga dan naar deze site van het bedrijf.