26 mei: Koffie en een goed gesprek met leeftijdsgenoten

Foto Up en De Kear

LEMMER – In Lemmer worden er binnenkort groepsgesprekken voor ouderen georganiseerd. Het doel van de gesprekken is om ouderen met elkaar in gesprek te brengen over onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt, maar misschien niet zo snel aan de orde komen. Deze gesprekken worden georganiseerd door Sociaal Werk De Kear i.s.m. Bibliotheek Lemmer en zijn een initiatief van ouderenplatform Up! in Nederland.

 Fijn om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen, om je uit te spreken of te luisteren naar hoe anderen het aanpakken. Bij de groepsgesprekken gaat het over onderwerpen zoals geluk, afscheid, familie en vriendschap. De themagesprekken worden altijd begeleid door een gespreksleider. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo blijkt uit de eerdere ervaringen van deelnemers.

Aanmelden

Deelname is geheel gratis maar men moet zich vooraf wel aanmelden. Dit kan bij Francien Bekius van Sociaal Werk De Kear: f.bekius@sociaalwerkdekear.nl 06 – 51291163

Locatie en data:

Bibliotheek Lemmer, Albert Koopmanstraat 7, 8531 HC Lemmer

Vrijdag 26 mei 2023 Onderwerp: Dankbaarheid

Tijd:  10.00 – 11.30 uur.

U kunt zelf kiezen of u meedoet aan één gesprek of de hele serie volgt.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!