Kleurrijk Vieren op Internationale Dag van de Vrede

Ook leerlingen van het vmbo van het Zuyderzee College zoeken een match.

LEMMER – Ook dit jaar organiseert het Platform Levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân een bijeenkomst Kleurrijk Vieren op de Internationale Dag van de Vrede. Deze keer samen met de samenwerkende geloofsgemeenschappen Lemmer en het Zuyderzee Lyceum, met als thema ‘Vrede verbindt over grenzen’. We vragen hiermee aandacht voor Vrede in de Wereld.

De Bijeenkomst ‘Vrede verbindt over grenzen’ is op zaterdag 21 september in het Zuyderzee Lyceum, Riensingel 2 in Lemmer vanaf 20.00 uur.
Het vieren en dialoog is van 20.30 – 22.30 uur en de toegang is gratis.
Ook kunt voorafgaande aan deze bijeenkomst meedoen aan de aansluitende ‘Walk of Peace’ welke om 18.30 uur start bij het Zuyderzee Lyceum.
In de voorafgaande week zijn er gastlessen op het Zuyderzee Lyceum over het ‘Kleurrijk Vieren’ voor de klassen 1 t/m 3 en aansluitend is er op donderdag 19 september ook
een ‘Walk of Peace’ voor de leerlingen van het Zuyderzee Lyceum.

Voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen delen graag op diverse wijze hun gedachten met u. Verder kunt u genieten van het koor Intermezzo, het koor Apostolisch Genootschap, het Gospelkoor Salvation en nog veel meer. Tenslotte is Fred Veenstra, burgemeester gemeente De Fryske Marren, uitgenodigd om het Manifest ‘Frede Fan Fryslân’ te tekenen.
www.kleurrijkfryslan.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!