Kleding outlet Lemmer: alles voor 15 euro

LEMMER – Aan de Kortestreek 4 in Lemmer (de voormalige groentewinkel van Van Looij) is sinds kort een tijdelijke kleding outlet voor dameskleding gevestigd. In de winkel allemaal kledingstukken van bekende merken die voor 15 euro per item worden verkocht. De winkel zal in eerste instantie een aantal maanden geopend zijn.

Alleen merkkleding, dus kwaliteit

Jan Wagenaar van Yok Yok mode uit Joure is samen met zijn compagnon Klaas de initiatiefnemer van deze winkel. “Iedereen zit krap in deze tijd, dus dit is voor veel mensen een mooie oplossing. En we verkopen alleen maar merkkleding, dus kwaliteit. Die kledingstukken kunnen we opkopen omdat ik al tientallen jaren in Joure een modezaak heb met alleen maar merkkleding. Ik heb dus de nodige contacten die dit mogelijk maken.”

Ook goed voor overige middenstand

Volgens Wagenaar is de consument gebaat bij goede kleding voor een lage prijs. “Maar ook medewinkeliers vinden het leuk dat er weer wat in het pand zit van Van Looij. Leegstand is nooit goed voor de overige middenstand.”

De kleding outlet is 7 dagen in de week geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Naast Lemmer heeft Yok Yok ook outlets in Joure en Drachten.