Kilo´s knallen met Gewichtsbeheersing van A tot Z

LEMMER – We kunnen er niet meer omheen: Summer is coming! En wat ons betreft kan die niet snel genoeg beginnen. Ben jij er klaar voor? Of slaat nu de twijfel, je onzekerheid en de strijd met jezelf toe? Klopt je spiegelbeeld niet met hoe jij er zelf uit wilt zien? En heb je de weegschaal de laatste tijd vermeden? Neem jij je voor om het nu vandaag ECHT anders te doen, het roer drastisch om te gooien, op naar het lichaam dat echt bij jou past….maar loop jij, bijvoorbeeld, op de eerste dag al tegen de traktatie op je werk aan….en denk je “nou ja, dan begin ik morgen maar”.

Gevolg: een rot gevoel.. “Zie je nou wel, ik kan het toch niet” en je zelfvertrouwen zakt weer weg…
´s Avonds lig je weer in bed te malen… je twijfel begint weer van voor af aan. Balen, twijfel, onzekerheid en de strijd met jezelf… “morgen, dan verander ik echt!”

Samen zijn we sterk

De zomer komt steeds dichterbij, de zon schijnt al volop. Wil jij dit jaar vol vertrouwen aan het zwembad liggen? Meld je dan nu aan, en dan gaan wij samen van start. Maken we een plan en slepen wij jou door al die onzekerheden heen. Zet die stap: niet morgen, niet maandag maar NU. Wat een goede dag om deze stap te maken voor JEZELF!
Voordat je het weet… ben jij uit die negatieve cirkel gestapt.

Wij begrijpen je, geen schaamte en geen oordelen . Wij weten als geen ander dat het niet alleen om de kilo’s verliezen gaat, maar om het veranderen van je leefstijl. Daarom richten wij ons op het behouden van je nieuwe gewicht.
Door de wekelijkse begeleiding i.c.m. onze unieke voedingsapp proberen wij de kern van het overgewicht aan te pakken. Ook na het dieet ben je nog steeds van harte welkom bij ons voor controle. Op weg naar een buitenkant die overeen komt met de binnenkant.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Adres:
Koningin Juliana laan 1 in Joure
Houtsaachmole 25 in Lemmer
Website: www.gewichtsbeheersingvanatotz.nl
Email: karina@gewichtsbeheersingvanatotz.nl
Telefoon: 0652472918

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!