JLT Boten en Auto komt naar Lemmer

LEMMER – JLT Boten en Auto is op dit moment nog gevestigd in Langweer, maar gaat per 1 oktober over naar de Kadijk 3a in Lemmer. Wel wonen Jelte van den Berg (54), Jildou Overdijk (52) en Nora (16) van JHLT Boten en Auto al in Lemmer aan de Kadijk 3a. Ook hebben ze op dat adres al een zomer- en winterstalling. Binnen is die kleinschalig, buiten veel groter. Ook zijn ze gestart met de verhuur van opslagruimte. De overige bedrijfsactiviteiten zullen per 1 oktober dus overgaan naar Lemmer.

Over JLT Boten en Auto

“JLT Boten en Auto helpt u graag met de aankoop van uw gewenste nieuwe of tweedehands boot, buitenboordmotor, boottrailer of auto. In ons aanbod vindt u diverse soorten boten van klein tot groot. Daaronder motorboten, open toer- en visboten, sloepen, rubberboten, Ribs en sport- console en speedboten. De verkoop van rubberboten en Ribs is een bedrijfstak waarin wij gespecialiseerd zijn en waarin wij altijd een groot aanbod hebben (Talamex en Lodestar). Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan buitenboordmotoren zowel nieuwe (Suzuki, Mariner, Mercury en Torqeedo) als gebruikte (alle merken). En zowel  brandstof als elektrisch aangedreven. Ook doen wij aan verkoopbemiddeling op zowel het gebied van boten als auto’s en caravans. Daarnaast hebben wij een shop met watersportartikelen,” aldus Jelte van den Berg.

Onderhoud en reparatie

Hij voegt daaraan toe dat mensen ook terecht kunnen bij JLT Boten voor vakkundig onderhoud en reparatie van binnen- en buitenboordmotoren en boten.

Dealerschappen

JLT boten en Auto is verder dealer van:

  • Talamex (ook Highline, Silverline en S-line) en Lodestar rubberboten
  • Mariner en Torqeedo buitenboordmotoren
  • Freewheel boottrailers
  • Besto zwem- en reddingsvesten verkoop- en collectpunt (keuring en onderhoud)

Boot, buitenboordmotor, boottrailer of auto verkopen?

Wilt u uw boot, buitenboordmotor, boottrailer of auto verkopen? JLT is 24 uur per dag op zoek naar mooie, eerlijke, compleet uitgeruste en goed onderhouden boten, buitenboordmotoren, boottrailers en auto’s.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de site of via mail.