Jantje Slot Hoeve opent haar deuren!

LEMMER/OOSTERZEE – Terwijl het melkveebedrijf volop draait op een prachtige locatie aan de rand van Lemmer, openden Jelmer en Janneke van der Werf en hun kinderen afgelopen zaterdag hun logeer accommodatie: De Jantje Slot Hoeve.

Laten zien hoe waardevol de agrarische sector is

Janneke “Al een hele tijd lag dit plan op de plank. Eind 2022 hebben we de sprong gewaagd en zijn we begonnen met deze enorme klus. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Het melkveebedrijf blijft onze hoofdtak, maar dit is een prachtige aanvulling. Vertellen wat we doen en waarom, laten zien hoe mooi en waardevol onze agrarische sector is, die combinatie vinden we prachtig!”

Over de logeer accommodatie

De zeer ruime kamers zijn geïntegreerd in het melkveebedrijf, vanuit verschillende ruimten heb je uitzicht op diverse boerderijdieren. Elke accommodatie is voorzien van een zithoek, een televisie met toegang tot Netflix, een privébadkamer en toilet. Het ontbijt wordt geserveerd in een speciale eetzaal met lokale producten, van eigen boerderij of uit de omgeving. Met de oude gebinten nog duidelijk zichtbaar straalt het geheel een heerlijke warmte en rust uit. “Een echte boerderijbeleving om tot rust te komen en dat op steenworp afstand van het gezellige bruisende Lemmer! Er even lekker tussenuit of voor zakelijke relaties is het een mooie plek om te verblijven. We zijn enorm trots op het eindresultaat en hopen binnenkort de eerste gasten te verwelkomen.”

Meer informatie en boeken

Voor meer informatie : https://www.jantjeslothoeve.nl of via https://www.bedandbreakfast.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!