Jaeger-Boot-Transport – In en om Nederland

ECHTENERBRUG – Sinds begin 2019 heeft Jaeger-Boot-Transport niet alleen een nieuwe operatie in onze regio opgestart, maar ook een uitbreiding toegevoegd aan vele watersportbedrijven.
Op basis van jarenlange ervaring met transport van boten tot paarden en andere goederen, heeft oprichter Anselm Jaeger zichzelf tot doel gesteld om lokale bedrijven te ondersteunen en op het gebeid van transport hun service uit te breiden.

In 2011 verhuisde Anselm Jaeger met zijn gezin vanuit Duitsland naar Lemmer, zoals hij zelf zegt, “om met de vriendelijkste mensen te werken” en om een gezond netwerk op te bouwen dat kan groeien door vertrouwen en betrouwbaarheid.
De familie startte met een vakantiehuis en bootbemiddeling (verhuur) in Lemmer. Vanwege dit werk op en aan het water was het duidelijk voor Anselm om zijn eigen service uit te breiden. Zo werd een transportbedrijf opgericht dat alles, wat op een trailer past tot 3,5t, door Nederland, Duitsland en Europa vervoerd kan worden. De meertalige achtergrond vergemakkelijkt de communicatie tussen de landen en de verschillende klanten.
Zo bestaat er nu naast Aqua Holidays ook het jonge bedrijf voor de watersport- en transportindustrie dat hoopt op een goede samenwerking met de bedrijven in deze regio, en hopelijk veel tevreden klanten.
Op de nieuwe website vindt u alle details van het bedrijf en door de foto’s te bekijken van orders die reeds zijn uitgevoerd krijgt u een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is.
www.jaeger-boot-transport.com

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!