“Jachtwerk” bestaat 10 jaar

Vanaf links: Jesse Gentner, Janto Sleebos (zzper), Rein van der Veen (zzper) Dilano Dundas (uitzendkracht), Marcel Kreamer (uitzendkracht), Sam Jelle Gentner en René Gentner.

OOSTERZEE – Het scheepsbetimmeringsbedrijf van de in Oosterzee wonende René Gentner bestaat 10 jaar. In die tien jaar is er veel veranderd en is het bedrijf flink gegroeid.

Het bedrijf werd in 2008 opgestart in Woudsend onder de unieke naam ‘Jachtwerk’. De naam was door René snel bedacht: Heeft u een jacht dan heb ik werk.
In 2011 verhuisde ‘Jachtwerk’ naar Lemmer (Lemsterhoek) en sinds 2016 heeft de inmiddels 51-jarige ondernemer zijn bedrijf ondergebracht in Ossenzijl. Reden van de verhuizing naar Ossenzijl was de toenemende werkopdrachten (nieuwbouw van luxe motorjachten) voor de plaatselijke werf ABIM.

René heeft 6 man aan het werk, waaronder twee van zijn zonen, Jesse en Sam Jelle. Oudste zoon Jesse is net klaar met zijn opleiding scheepstimmerman niveau 3 en Sam Jelle is nog studerende voor eveneens dezelfde opleiding. Ook Margretha, de wederhelft van René, helpt mee in het (familie)bedrijf en regelt de administratieve zaken.
Momenteel zijn ze in de werkplaats druk bezig voor een nieuwe klant, de bouw van een luxe jacht, een Steeler 46.

Op onderstaande foto’s
het motorjacht Ellipse, een nieuw model (14 mtr), dat onlangs ook door ‘Jachtwerk’ is betimmerd voor ABIM.
www.jachtwerk.net


Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!