Internet360 uit Lemmer viert 25-jarig bestaan

Hallo allemaal!

Wat een mijlpaal! Vandaag vieren we het 25-jarige bestaan van Internet360 uit Lemmer! 🎉🎂🎈
Als trotse oprichter van Internet360 kijk ik terug op een geweldige reis vol avonturen en successen. Wat begon als een klein webdesignbureau is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat websites en webshops bouwt en marketing verzorgt voor vele bedrijven in Lemmer en omstreken.

Groei

Het is fantastisch om te zien hoe Internet360 door de jaren heen is gegroeid en zich heeft aangepast aan de steeds veranderende digitale wereld. We hebben met trots talloze mooie websites en webshops mogen ontwikkelen voor onze klanten, en hen geholpen om online succesvol te zijn.

Dankbaar voor team

Ik ben ontzettend dankbaar voor ons team van getalenteerde en toegewijde professionals, die elke dag hard werken om de beste resultaten te leveren. Hun expertise, passie en inzet zijn de drijvende kracht achter ons succes en de tevredenheid van onze klanten.

Dank aan de klanten

Maar ik wil ook onze gewaardeerde klanten bedanken, zonder wie we niet zouden zijn waar we nu zijn. Jullie vertrouwen in ons heeft ons gemotiveerd om steeds weer te streven naar uitmuntendheid en innovatie.
Dus, op deze bijzondere dag, willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Internet360. Bedankt voor 25 geweldige jaren en we kijken uit naar nog veel meer succesvolle jaren samen!

Proost op het 25-jarige bestaan van Internet360! 🥂🎉🎈
Met vriendelijke groet,

Mike Henze
www.internet360.nl