Vandaag: Informatiedag over glasvezel internet

LEMMER – Snel, betrouwbaar en veilig internet is niet meer weg te denken, helemaal niet in zo’n enerverende regio dat De Fryske Marren is. Zeker wanneer het vaarseizoen weer gestart is. Goed nieuws: in grote delen hiervan is de crème de la crème voor vliegensvlugge wifi te krijgen. Dat wil zeggen: glasvezel internet via Glaspoort in De Fryske Marren (in Lemmer bekend onder de naam KPN Netwerk). Dit is allemaal verkrijgbaar via Solcon! En zij hebben een welkomstcadeau voor u. Hiervoor kunt u op 19 maart terecht bij de “Expert” in Lemmer.

Wat maakt glasvezel zo bijzonder?

Glasvezel is een draad van glas en zo dun als een haar. En (bijna) net zo snel als het licht. Dat betekent dat er meerdere gezinsleden tegelijkertijd online kunnen gamen, streamen, werken en 4K-televisie kijken, zonder dat het internet trager wordt.

Solcon komt naar Lemmer

Leest u op dit moment voor het eerst iets over glasvezel of heeft u hier vragen over? Dan hoeft u niet te bellen of te mailen. Solcon komt gewoon naar u toe en wel op 19 maart bij Expert in Lemmer. Daar krijgt u antwoord op al uw vragen over een glasvezel abonnement. Leuk toch, om weer eens in het écht een expert te spreken?

Wat is de aanbieding?

Als u tijdens uw bezoek een glasvezel abonnement van Solcon afsluit, krijgt u twee wifi-versterkers t.w.v. € 139,90 gratis. En om u meer werk uit handen te nemen komt de installatiemonteur bij u langs voor € 35,- i.p.v. € 90,50. Ook profiteert u van de tijdelijke introductie aanbieding met extra hoge snelheden! Kiest u daarbovenop voor Solcon TV? Dan krijgt u een jaar lang gratis ESPN Compleet (€ 12,99 p.m.) of het Pluspakket (€ 9,95 p.m.).

Glasvezel bij u thuis?

U bent dus van harte welkom om op 19 maart informatie in te winnen over snel, veilig en betrouwbaar internet. Meer informatie is te vinden via deze link: van Solcon

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!