Het perfecte cadeau voor je vrienden

We kennen het allemaal wel: Het eind van het jaar nadert, de feestdagen komen dichterbij, en jij zit nog steeds zonder inspiratie voor een leuk kerstcadeau. Geen zorgen, we helpen je uit de brand!

Begin op tijd

De grootste valkuil van de meeste mensen is het te laat beginnen met de zoektocht. Velen denken op het laatste moment pas ‘ships, ik heb nog niks voor mijn vriendin’ en komen vervolgens met een last minute cadeautje wat ze vorig jaar ook al had gekregen. Begin daarom op tijd. Op deze manier kun je ook zorgvuldig uitzoeken welk cadeautje geschikt is voor je vrienden.

Zet alles op een rijtje

Organiseren en plannen is de key to succes. Zet eerst op een rijtje wie je een cadeau wil geven. Het liefst geef je natuurlijk zo veel mogelijk mensen iets voor de feestdagen. Maar ga eerst na van wie je verwacht dat jij iets krijgt, deze mensen moeten natuurlijk bovenaan je lijst.

Kijk naar interesses

Je wilt natuurlijk een cadeau geven wat aansluit op de interesses van de ontvanger. Is je vriend dol op voetbal, geef hem een ticket naar een toffe wedstrijd cadeau. Is je moeder een echte wijnliefhebber? Laat een wijnkist bedrukken met een persoonlijke boodschap of de naam van je moeder.

Deze interesses zet je ook op het lijstje. Je ziet dus dat het van belang is om alles overzichtelijk te houden. Op deze manier kom je tot de beste en origineelste cadeautjes.

Ga online op zoek

De meeste informatie kun je vinden op het wereld wijde web. Dus, heb je een leuk idee voor een cadeautje, ga googlen naar verschillende opties, prijsklassen, recensies etc. Zo voorkom je een miskoop. Kijk ook of het voordeliger is om het product te bestellen of om langs te gaan bij de winkel.

Finishing touch

Het oog wil ook wat. Uiteraard draait het vooral om de inhoud van je cadeau. Maar de verpakking is net zo belangrijk. Zorg ervoor dat je het cadeau verpakt heb in mooi inpakpapier. Vergeet ook niet om een leuke en persoonlijke kaart toe te voegen. Laat als finishing touch lint bedrukken met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger. Op deze manier maak je het nog iets persoonlijker en valt je cadeau nog meer in de smaak.

Het gebaar telt

Uiteraard is het leuk om een origineel cadeau te geven, maar uiteindelijk gaat het – hoe cliché het ook klinkt – om het gebaar. Laat zien dat je er moeite in hebt gestopt, de meeste waarderen dat nog meer dan de prijs of de inhoud van het cadeau.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!