Heren Tsjûkemar in het nieuw

OOSTERZEE – De heren van sloeproeivereniging Tsjûkemar lopen er dankzij Kevin Bakker van deKeukenschuur.nl netjes bij.
Enkele weken geleden mocht het team van deze nieuwe sponsor prachtige sweaters in ontvangst nemen. Kevin is eigenaar van deKeukenschuur.nl en is met zijn bedrijf gevestigd in Bantega.

Sloeproeivereniging Tsjûkemar bestaat inmiddels alweer 2 jaar en heeft, ondanks de start van de  vereniging middenin de coronaperiode, al een mooi ledenaantal. Naast het herenteam bestaat de vereniging uit ook 2 damesteams. Wekelijks zijn deze teams in de sloep Tsjûke op het Tjeukemeer of de Tjonger te vinden.

Binnenkort zullen enkele roeiers aan hun eerste wedstrijd deelnemen op het thuiswater. Namelijk de Berentocht op 9 juli aanstaande. Later dit seizoen staan er nog enkele wedstrijden op het programma.
Naast de nieuwe sponsor deKeukenschuur.nl wordt het roeien op de Tsjûkemar ook mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:
Spar Wesselius, Jachtwerk, Topdek, De Fûke, Aqua Holidays, Melchers en de Jong, Reijnoudt AGF, Warenhuis J. De Boer, De Verfboer, Greate Griene B&B, Smit Elekro, Merenpoort, Typ en Tik.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!