Handige keukenhulp voor Woonzorgcentrum Suderigge gezocht

LEMMER – Hof en Hiem is op zoek naar een handige keukenhulp voor woonzorgcentrum Suderigge.

Wij vragen
iemand die houdt van aanpakken en het werken in een team. Als keukenhulp assisteer je bij de verzorging van de maaltijden. Je hebt kennis van de basisprincipes van keukenhygiëne en van de bediening van de bijbehorende apparatuur in de keuken. Ook vragen we van je om maaltijden te serveren aan cliënten, medewerkers en gasten. Uiteraard horen ook schoonmaakwerkzaamheden in de keuken bij je takenpakket.

Jij bent
positief, flexibel en toont zelf initiatief. Je bent bereid om in de weekenden en tijdens vakanties en feestdagen te werken.

Wij bieden
afwisselend werk in een gezellig team. Natuurlijk houdt dat in: een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gerrit Overwijk via telefoonnummer 0514-561645.

Wil je solliciteren?
Scan de QR code om meteen op de vacaturepagina van Hof en Hiem te komen. Hier vind je meer informatie over de vacature en kun je direct solliciteren.

Tot slot
Voordat je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Op deze vacature is de procedure “werving en selectie” van toepassing.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!