Hammie Keizer wint geldprijs

LEMMER – Dinsdagmiddag kreeg Hammie Keizer uit Lemmer de gewonnen cheque uitgereikt door Sebastiaan Laarman namens de ANWB. De officiële overhandiging van de winnende cheque ter waarde van maar liefst € 1.000,- en een bos bloemen vond buiten plaats voor haar woning in Lemmer. En…. ondanks corona was het al met al toch nog een feestelijk momentje.

“De gewonnen prijs krijgt een mooie bestemming”, zegt Hammie die namelijk zeer betrokken is bij de Zonnebloem afdeling Lemmer. Als vrijwilligster maakt ze deel uit van de activiteitencommissie en tevens zit ze in het bestuur.
Hammie: “Het geldbedrag willen wij als activiteitencommissie besteden aan een leuke attentie voor onze gasten in december. Omdat we deze zomer niet met loten langs de deur konden gaan is er natuurlijk veel minder verkocht. Jammer want de opbrengst van de lotenverkoop is het enige inkomen voor de Zonnebloem. Van dat geld worden alle activiteiten bekostigd”.

Hammie werkt bij Unigarant, 100% dochter van de ANWB.
De ANWB had een prijs uitgeschreven onder het personeel, met één voorwaarde. Als personeel moest je betrokken zijn bij een vereniging/stichting en moest je in een commissie of bestuur zitten. De winnaar moest tevens aangeven waar de activiteitencommissie het geld aan wilde besteden.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!