GROENVRIES zoekt hoofd bedrijfsbureau

RUTTEN – GROENVRIES BV koel- en vrieshuizen in Rutten (Noordoostpolder) is gespecialiseerd in de op- en overslag van gekoelde en diepgevroren producten. De producten zijn veelal direct afkomstig van zuivelproducenten, half fabricaten en vis. GROENVRIES BV heeft een opslagcapaciteit tussen de 20.000 en 30.000 ton, waarbij 7000 palletplaatsen beschikbaar zijn. Dit onderdeel van het familiebedrijf bestaat uit koel-vriescellen welke op temperaturen  tussen – 20 en  + 20 ˚C ingesteld kunnen worden.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Hoofd Bedrijfsbureau (fulltime)

In deze functie ben jij onze spin in het web voor de organisatie en coördinatie van alle administratieve logistieke processen behorende bij koel- en vrieshuis Groenvries. Je geeft leiding aan het bedrijfsbureau dat gericht is op het contact onderhouden met bestaande en nieuwe klanten, het overbrengen van instructies voor de fysieke uitvoering van in-, op- en uitslag van goederen, zodanig dat orders tijdig en naar wens van de klant worden verwerkt en de financiële afhandeling.

Je wordt aangestuurd door de vestigingsmanager van Groenvries en werkt nauw samen met het hoofd warehouse en teamleiders.

Takenpakket

Om dit proces te waarborgen houden je taken o.a. in:

  • Je draagt zorg voor het complete administratieve logistieke proces (van order tot factuur).
  • Aansturen van medewerkers bedrijfsbureau in vastgestelde werkwijze van administreren, de bezetting op de afdeling en functioneren.
  • In contact met hoofd warehouse de medewerkers warehouse tijdig voorzien van prognose en directe orders welke uitgevoerd dienen te worden
  • Houdt overzicht binnen de administratieve afhandeling van transport-, opslag- en uitgifte activiteiten waardoor de klant tijdig de gewenste informatie beschikbaar heeft.
  • Het inrichten en onderhouden van ons klantportaal en warehouse managementsysteem.

Functie-eisen

Wij zoeken een leidinggevend en besluitvaardig iemand met een hands-on mentaliteit die organisatiesensitief te werk kan gaan. Hiervoor verwachten wij:

  • MBO4+ (administratieve achtergrond) werk- en denkniveau.
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden.
  • Ervaring als leidinggevende in soortgelijke functies is een pre.
  • Praktijkgerichte kennis van diverse softwaretoepassingen waaronder Microsoft Office. Beheersing van ERP-systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics is een pre.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiend familiebedrijf met een informele, professionele en betrokken werksfeer. Wij bieden een salaris tussen de € 2950, – en € 4000,- afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse en solliciteren

Heb je interesse?       Stuur dan gelijk je CV en motivatiebrief.

Wil je meer weten?    Mail dan naar pz@groenvries.nl, dan nemen wij contact met jou op!

 

GROENVRIES, Gemaalweg 3, 8313 PP Rutten

Website: www.groenvries.nl