Grietenijdijk aangepakt en gestremd

LEMMER – De Grietenijdijk tussen Lemmer en Schoterzijl wordt tussen 6 april tot en met 16 juli aangepakt. Tijdens de werkzaamheden wordt asfalt vervangen en wordt bermverharding én drainage aangebracht. De bedoeling daarvan is dat het regenwater niet op het wegdek blijft liggen. Tijdens de werkzaamheden is de weg voor alle verkeer gestremd in fasen. Bestemmingsverkeer mag er wel langs. Er wordt gestart met de werkzaamheden vanuit Lemmer richting Schoterzijl. Om overlast te beperken worden de werkzaamheden in 3 fasen uitgevoerd. Per fase komt een tijdelijke omleidingsroute in. Daarvoor kan men de omleidingsborden volgen.

Planning en omleidingsroute
De werkzaamheden aan de Grietenijdijk beginnen op 6 april om 06.00 / 07.00 uur en duren tot en met 16 juli om 18.00 uur. Er wordt gestart met de werkzaamheden vanuit Lemmer richting Schoterzijl. In deze periode is de weg in fasen gestremd voor alle weggebruikers.

Fase 1: van 6 april tot en met 30 april. Vanaf de kruising Pasveer-Grietenijdijk tot en met de kruising Grietenijdijk-Otterweg.
Fase 2: van 3 mei tot en met 11 juni. Vanaf de kruising Grietenijdijk-Otterweg tot en met de kruising Grietenijdijk-Buitendijksveld.
Fase 3: van 14 juni tot en met 16 juli. Vanaf de kruising Grietenijdijk-Buitendijksveld tot de kruising Grietenijdijk-Schoterdijk.

Vragen?
Voor vragen aan gemeente De Fryske Marren: Hendrik van der Veer, directievoerder, via telefoonnummer 14 05 14 of via e-mail. Voor vragen aan de uitvoerder: R. Nekeman, projectleider Schagen Infra B.V., via telefoonnummer 06 82 64 69 08 of via e-mail: r.nekeman@schageninfra.nl.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!