Goede voorbereiding op de bevalling aan de keukentafel

LEMMER – Sinds afgelopen zomer woont Kim Antons van Cursus bevallen in Lemmer. Kim geeft al 10 jaar zwangerschapscursussen aan stellen in de regio Flevoland en wil dit graag voortzetten in Lemmer en omgeving. “Je zwangerschap is een speciale periode in je leven. Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig naar jullie kindje maar tegelijk is de bevalling ook een spannend moment voor jullie allebei. Een goede voorbereiding is als zo vaak het halve werk! Een zwangerschapscursus is dan ook fijn om te volgen, zeker bij een eerste kindje. Tijdens de cursus komen echt alle onderwerpen aan bod die je wilt weten, zowel de lichamelijke kant van de bevalling als de mentale kant. Je hoort ook wat je kunt verwachten als het niet volgens het boekje verloopt. En ja, ik neem ook de ademhaling en houdingen met jullie door,” zegt Kim daarover.

Goed voorbereiden
“Door de jarenlange ervaring weet ik inmiddels dat het ontzettend kan helpen wanneer je je samen goed voorbereidt op de bevalling. Tijdens de cursus bespreken we eventuele onzekerheden en nemen we verschillende scenario’s door. Hierdoor is er meer rust en ontspanning in de aanloop naar de bevalling toe. Maar ook tijdens de bevalling zelf. Goed terugkijken op de bevalling is echt wat ik iedereen gun. Heel fijn vind ik het om te zien dat in een paar uur aan de keukentafel, de stellen groeien en vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Ik doe dit alles met veel passie en er wordt altijd veel gelachen. Doordat de cursus niet zweverig is, is het ook leuk voor de mannen”.

Interesse? 
Ben je zwanger en enthousiast geworden? Neem eens een kijkje op de site cursusbevallen  voor meer informatie of neem contact op met Kim.

Korting

Met code “lemmer” ontvang je € 75,- korting* op de privé cursussen aan huis. Dit geldt voor aanmeldingen die gedaan worden in 2021. De cursus mag in 2022 plaatsvinden.
Wil je liever online een cursus volgen? Dat kan op zondag 31 oktober en zondag 28 november voor € 24,75 met code “online”.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!