Glemmer maakt winnaars bekend Summer Giveaway actie

LEMMER – De tiende editie Glemmer Beach festival was weer een geslaagd met ruim 17.000 enthousiaste bezoekers. In samenwerking met Pearle Opticiens Lemmer konden bezoekers kans maken op een exclusieve Ray-Ban zonnebril.
Van 3 tot en met 21 juli ontving iedere bezoeker bij aankoop van een ticket een voucher voor een gratis Glemmer Beach zonnebril en maakte men tegelijkertijd kans op een Ray-Ban zonnebril. Iedereen die al een ticket had gekocht kon alsnog deelnemen aan de actie door zich aan te melden via de mail.

De winnaars zijn  bekend gemaakt via de Facebookpagina van Glemmer Beach. Vrijdag hebben de trotse winnaars de exclusieve Ray-Ban zonnebril ter waarde van € 99,95 in ontvangst mogen nemen bij Pearle Opticiens Lemmer. Henk Vledderman, Franchisenemer van Pearle Opticiens Lemmer: ‘’Wij zijn trots dat Glemmer Beach festival ieder jaar wordt georganiseerd op het strand van Lemmer en dat wij onze naam daaraan mogen verbinden. Het beschikbaar stellen van de twee zonnebrillen vonden wij een hartstikke leuke actie’.
De winnaars, afkomstig uit Heerenveen en Drachten, hebben genoten van het festival en hebben met veel plezier de prijs in ontvangst genomen.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!