Gezondheidscentrum Lemsterpark stelt aan u voor: pedicure Mirjam Huberts

LEMMER – In Gezondheidscentrum Lemsterpark kunnen mensen terecht voor zeer uiteenlopende klachten en bij zeer uiteenlopende gezondheidsexperts. Alleen is dat niet altijd bekend. En ook niet dat zij allemaal onder 1 dak werken en het heel gemakkelijk is om even door te verwijzen naar de “buurman” of “buurvrouw “ die weer een ander gezondheidsprobleem helpt op te lossen. In deze rubriek stellen verschillende disciplines binnen het gezondheidscentrum Lemsterpark zich aan u voor. Een specialist van het gezondheidscentrum beantwoordt bovendien wekelijks een vraag die hij of zij vaak in de praktijk gesteld krijgt. Heeft u ook een vraag, stuur hem op naar de redactie van Lemsternijs op info@lemsternijs.nl.

Pedicure Mirjam Huberts

Mijn naam is Mirjam Huberts, niet geboren maar wel getogen in Lemmer. U kent mij misschien als administratief- en baliemedewerker bij Gezondheidscentrum Lemsterpark. Sinds kort heb ik in hetzelfde gebouw dus nog een ander beroep: pedicure!
In 2020 kreeg ik het idee om weer naar school te gaan. Ik heb gekozen voor de opleiding tot pedicure, waarvoor ik in juli dit jaar mijn diploma heb behaald. In september ben ik in Gezondheidscentrum Lemsterpark gestart met mijn eigen pedicurepraktijk: Pedicure Lemmer. U kunt bij mij terecht voor het knippen en verzorgen van uw teennagels, maar ook met voetproblemen zoals, ingroeiende teennagels, overmatig eelt, kloven en likdoorns. Kunt u niet op de praktijk komen? Geen probleem, dan kom ik graag bij u aan huis! U kunt een afspraak maken op woensdagavond, donderdagochtend en eventueel ook op zaterdagochtend.

Vraag

Vraag:  Ik heb rare kalknagels. Hoe komt dit en wat is het eigenlijk?

Antwoord: Ik kom ze regelmatig tegen in de praktijk deze kalknagels. Het zijn dikke witgeel of bruin verkleurde nagels die vaak ook nog broos zijn. Kalknagels worden veroorzaakt door een schimmelinfectie in de nagel. Door zowel de nagel als de schimmelinfectie te behandelen, kan de groei van de schimmel geremd worden. Daarbij is het heel belangrijk om therapietrouw te zijn en consequent om te gaan met de voethygiëne: voeten altijd goed afdrogen na het douchen (vooral tussen de tenen), dagelijks schone sokken dragen en bij voorkeur om de dag van schoenen wisselen. Vooral niet doen: de nagels lakken. De lelijke nagel is dan misschien niet meer zichtbaar, maar de nagellak sluit de nagel af. Waardoor de schimmel alleen maar gestimuleerd wordt om te groeien.

Heb je klachten of wil je een afspraak maken?

Bel voor een afspraak met persoonlijk advies 06-53767031 of stuur een mail naar info@pedicurelemmer.nl. Voor info en tarieven ga naar www.pedicurelemmer.nl

Waarom Pedicure Lemmer?

  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijk advies
  • Mogelijkheid voor behandeling aan huis

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!