Gezellige creatieve workshops in Rutten

RUTTEN – Heb je wel eens gehoord van Orgon energie? Zo nee, je hebt vast wel eens een orgonite gezien. Orgonite is afgeleid van het woord Orgon, wat levensenergie betekent. Deze energie zit in elk mens, plant, dier, alle levensvormen en is altijd in de atmosfeer aanwezig. Energie is frequentie en er bestaan positieve en negatieve frequenties. Deadly ORgone, DOR genoemd, is schadelijk voor de gezondheid. Denk hierbij aan wifi, televisie, mobieltjes, smartapparaten, 5g zendmasten etc. Een orgonite is een transformator die negatieve energie (DOR) omzet in positieve gezonde energie. Dit heeft een gunstige uitwerking op het fysieke en energetische lichaam. Het is opgebouwd uit hars, metalen en edelstenen. Daarnaast is het gewoon mooi om te zien.

Zelf maken

En hoe leuk is het om het zelf te maken? Dat kan je nu doen bij MindBodySpiritCentrum in Rutten in vier avonden van 1,5 uur uur. De eerste startdatum dit jaar is donderdag 27 januari, 3, 10 en 17 februari. Als de maandag beter past, kan je kiezen voor 21 en 28 februari, 7 en 14 maart. Op onze website www.mindbodyspiritcentrum.nl kan je bij ‘Agenda’ nog meer data vinden voor deze workshops.

Meer informatie en opgave

Kosten 135,00 euro inclusief alle materialen, koffie, thee, kefir, water en iets lekkers voor 4 avonden. Kijk voor meer informatie op www.mindbodyspiritcentrum.nl onder workshops of bel 06 – 43 83 49 89.
Je kan mailen naar mindbodyspiritcentrum@chargeer.nl. Ook kan je lid worden van ons telegramkanaal t.me//MindBodySpiritCentrum en ons daar volgen.

Werken met hars

Lijkt het je leuk om eens met hars te werken voor andere creaties? Kom dan zondag 13 maart een dagje naar ons centrum voor een heerlijke creatieve dag met een klein groepje en dus veel persoonlijke aandacht. Zie eveneens www.mindbodyspiritcentrum.nl onder Workshops of bel 06 – 43 83 49 89.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!