Gespecialiseerd advocatenkantoor in arbeidsrecht, AMICA Advocaten opent deuren

LEMMER/SNEEK – AMICA Advocaten opent als eerste niche arbeidsrechtkantoor haar deuren in Sneek en is hiermee uniek in de regio. AMICA Advocaten regelt alle juridische zaken op de werkvloer tussen werkgever en werknemer. AMICA is opgericht door Marcella Lodewijkx-Spithoff en Idske de Vries. Beide zijn woonachtig in Lemmer en ervaren advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Krachten bundelen

Marcella en Idske, hiervoor beide eigenaar van hun eigen kantoor, vinden het tijd de krachten te bundelen. Als eenpitter kun je veel, maar samen sta je sterker en kun je meer. Samenwerken heeft veel meerwaarde, het helpt je verder en leidt tot creatieve oplossingen” aldus Marcella Lodewijkx-Spithoff en Idske de Vries oprichters van AMICA”.

AMICA Advocaten: voor werkgever en werknemer

Lopen de belangen op de werkvloer niet meer met elkaar in de pas? AMICA staat klaar voor werkgever en werknemer. Ook helpt AMICA juist problemen op de werkvloer te voorkomen. Opdrachtgevers en zelfstandigen kunnen bij AMICA terecht voor het vastleggen van hun onderlinge afspraken om samen te werken. “Je kunt tegenwoordig niet zonder een deskundige op het gebied van arbeidsrecht. Er gebeurt altijd wel wat op de werkvloer. En daarbij wijzigen de wettelijke regels van arbeidsrecht ook nog eens ontzettend vaak.”

Geen wollig taalgebruik en persoonlijk bereikbaar

Marcella en Idske: “Als er wat aan de hand is op de werkvloer, wil je gewoon snel en goed geholpen worden. Dat snappen én doen wij. Het benaderen van een advocaat voelt vaak als een grote stap. AMICA doorbreekt dit gevoel. AMICA doet niet aan wollig taalgebruik en is persoonlijk bereikbaar. AMICA is je sparringpartner en staat naast je om te zorgen dat de juiste stappen worden gezet. Even sparren over een vraag of kwestie kan soms al genoeg zijn.”

Belangen van cliënt voorop

“De belangen van de cliënt staan altijd voorop en dus zijn we helder in onze communicatie en krijg je een eerlijk advies over risico’s en kosten. In plaats van dat we maar doorgaan om aan het werk te blijven. Snel schakelen en adequaat handelen, kenmerkt ons. Je kunt op ons bouwen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.”

Door de jarenlange ervaring en focus op het arbeidsrecht, weten Marcella en Idske waar ze het over hebben. Kies je voor AMICA, dan kies je voor kwaliteit en efficiëntie. De dames van AMICA bijten zich in de kwestie vast, maar niet zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

“Samen met de cliënt bepalen we de koers en gaan we voor het beste resultaat. Dat heeft onze absolute prioriteit!”, aldus Marcella en Idske.

Meer informatie

Graag verwijzen we je naar de website van AMICA Advocaten, www.amicaadvocaten.nl.

AMICA maakt graag kennis met je. Even sparren kan al veel duidelijkheid scheppen.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!