Friesland Bedrijfswagen Inrichting zoekt allround monteur voor bedrijfswageninrichting

LEMMER – Friesland Bedrijfswagen Inrichting in Lemmer is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. We werken in diverse branches en onze dagelijkse taken omvatten onder andere het realiseren van inrichtingen, betimmeringen, dubbelcabines, signalisatie en omvormers voor bedrijfswagens.

We zijn op zoek naar een enthousiaste:

Allround Monteur voor Bedrijfswagen Inrichting

Bij FBI draait alles om klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit en oersterke oplossingen. Als jij een doorzetter bent met twee rechterhanden, zelfstandig kunt werken en graag in een teamomgeving opereert, dan is deze functie iets voor jou. Met een goede conditie en een klantgerichte instelling ben je klaar voor de uitdaging.

Verantwoordelijkheden en interne opleiding

Als Allround Monteur zul je verantwoordelijk zijn voor houtbewerking (vloeren en wanden), het installeren van Tom-Lock bedrijfswageninrichting, het aanbrengen van imperialen en diverse elektronica werkzaamheden (verlichting, compressoren, aggregaten, omvormers, signalisatie, enz.). Daarnaast krijg je een interne opleiding bij de leverancier om ook dubbelcabines in te bouwen.

Wij bieden

Bij Friesland Bedrijfswagen Inrichting bieden we jou een plek in onze professionele werkplaats met leuke collega’s. Je kunt rekenen op meer dan een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een dynamische en energieke werkomgeving waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt.

Meer informatie en solliciteren

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team? Bezoek onze website www.fbibv.nl en www.tom-lock.com om te ontdekken wie we zijn en wat we doen. Solliciteer vandaag nog door een e-mail te sturen naar Dave de Jong (dave@fbibv.nl) met je motivatie en CV.