Feest: 10 jaar Pearle Opticiens Lemmer betekent 10 dagen actie

LEMMER –  Pearle Opticiens Lemmer  aan de Schulpen 8 bestaat 10 jaar en dat wordt op bijzondere wijze gevierd. Namelijk met een opvallende actie: 10 dagen lang een montuur voor 10 euro. Deze feestactie loopt van 20 april tot 30 april en geldt alleen bij aanschaf van een glaspakket Goud of hoger.

Feest!

Franchisenemer Henk Vledderman en zijn enthousiaste medewerker Robert Suurd, bieden inmiddels alweer 10 jaar lang vertrouwde service en kwaliteit. Pearle Opticiens Lemmer nodigt daarom iedereen uit om dit jubileum mee te vieren.
“Goede service en deskundig advies, daar draait alles om bij Pearle Lemmer. We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt. Zodat iedereen tevreden de winkel uitgaat met precies de juiste bril of contactlenzen” zo vertelt Henk. Het vaste klantenbestand bewijst wel dat “de jongens van Pearle” zoals ze vaak in de volksmond worden genoemd, daar goed in slagen.

Ruime collectie brillen & contactlenzen

In de winkel vindt de klant topmerken als Versace, Emporio Armani en Ray-Ban, maar ook exclusieve merken als Heritage en Enzzo. En natuurlijk ook diverse soorten dag- en maandlenzen. “Onze deskundige opticiens en medewerker geven daarin een vakkundig en deskundig advies en staan altijd voor je klaar.”

Maak een afspraak

Het jubileumfeestje wordt met de klant gevierd door deze opvallende actie. Wie gebruik wil maken van het aanbod om in deze 10 dagen een montuur van 10 euro aan te schaffen (voorwaarde is aanschaf van glaspakket Goud of hoger), maakt daarvoor een afspraak in de winkel of online via www.pearle.nl . Wie op de onderstaande flyer drukt, ziet de actie in het groot. Door de QRcode te scannen kan ook op die manier een afspraak worden gemaakt. Iedereen wordt met deze actie uitgenodigd het feest mee te vieren en daarbij ontbreekt een feestelijk kopje koffie natuurlijk niet. Verder ontvangt elke klant ook nog een leuke attentie.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!