Expositie Van Gogh in PapagenoHuis

Cursisten laten in de expositie zien wat ze gemaakt hebben met het thema Van Gogh.

LEMMER – Op vrijdag 12 april wordt de expositie “Van Gogh” feestelijk geopend in het restaurant van het PapagenoHuis in Lemmer. Van 16:00 tot 18:00 uur zijn bezoekers van harte welkom om de diverse kunstwerken te bewonderen, allemaal gemaakt door de cursisten van It Toanhûs.

Een nieuwe blik

De expositie, die geïnspireerd is door Vincent van Gogh en biedt een unieke kijk op het werk van deze beroemde kunstenaar. De titel van deze editie “Van Gogh; Een nieuwe blik” nodigde de kunstenaars uit om opnieuw te kijken naar zijn bekende werken. De resultaten van hun ontdekkingstocht zorgen ervoor dat je ‘zijn werk’ op een vernieuwende manier zal ervaren.

Verschillende kunstvormen

Verschillende kunstvormen komen samen in deze expositie, waaronder schilderen, pastelkrijt, houtskool, tekenen, keramiek, fotografie en schrijven. De diversiteit aan creatieve uitingen zorgt voor een boeiende en inspirerende tentoonstelling.

Bezichtigen

Na de opening op vrijdag 12 april is de expositie nog te bezichtigen van dinsdag 16 april tot en met vrijdag 19 april tijdens de reguliere openingstijden van het PapagenoHuis (10:00 – 16:00 uur). Het restaurant is tijdens deze dagen geopend, zodat je tijdens de expositie ook kunt genieten van een bakje koffie of een lekkere lunch.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!