Enjoy Sailing zoekt schoonmakers

LEMMER – Enjoy Sailing, de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder van Nederland in Lemmer is per begin maart op zoek naar schoonmakers voor interieur zeiljachten.

Wat ga je bij ons doen?

Je poetst samen met een collega vast op de maandag en vrijdag het interieur van onze zeiljachten en catamarans. We starten meestal rond 8.45 uur en werken door totdat alle jachten weer schoon zijn en dat is meestal zo rond 16.30 uur. Je werkt in tweetallen op de zeiljachten. Mits je dat wilt, kun je ook op de andere werkdagen een aantal uren werken. Het is wel de bedoeling dat je zelfstandig van en op de zeiljachten kunt stappen. Verder werk je met iemand die ervaring heeft en jou kan inwerken. Mocht je zelf iemand mee willen nemen om een setje te vormen, is dat natuurlijk in orde.

Wij bieden

Soort dienstverband: Parttime en in dagdienst tot 29-11-2024
Parttime uren: ca. 16 tot 24 uur per week
Salaris: €15,70 per uur

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioenopbouw, reiskostenvergoeding tot 30 km enkele reis, gratis snacklunch op vrijdag en vakantiegeld

Interesse en solliciteren

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar op maandag en vrijdag, dan horen we graag van je via mail: info@enjoysailing.nl of telefoon: 06-24747747.