Een beter leven in 10 weken

LEMMER – Petra Brijder van Ikkanwel.nl start deze zomer met de cursus voor persoonlijke ontwikkeling genaamd: ‘Wie ben ik?’ in Lemmer.

Veel mensen lopen rond met de vraag: ‘Wie ben ik’ en wat wil ik nou eigenlijk? Zij zijn vaker op zoek naar meer zingeving en willen graag op hun eigen manier de wereld een beetje mooier maken. Petra is er van overtuigd dat als je daar aandacht aan geeft, je een gelukkiger mens wordt.

‘Wie ben ik’ is een luchtige, gezellige cursus. De deelnemers gaan op ontdekkingsreis naar hun eigen binnenwereld. Zij hebben allen hetzelfde doel wat zorgt voor een unieke verbinding.
Die verbinding is tevens de kracht van de cursus. Bewuste aandacht voor jezelf brengt je dichterbij je persoonlijke zingeving.
In 10 avonden leer je vanuit je gevoel te doen wat goed is voor jou!
Petra nodigt haar cursisten uit in haar eigen woning. Ze is zelf erg gevoelig voor sfeer en is van mening dat de juiste sfeer moeilijk elders te vinden is. ‘Ik wil dat mensen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Mijn hart ligt hier, bij dit werk. Dat mogen mensen voelen en daarom voelt het goed om mijn eigen omgeving hiervoor te gebruiken.’

Petra heeft de opleiding voor Life Coach gevolgd bij Corcaroli.Life.
De cursus ‘Wie ben ik’ heeft zichzelf bewezen en is ontwikkeld door Stichting Bezinning-Corcaroli.Life. Zij verzorgen al 35 jaar de erkende opleiding voor Life Coach.
Petra biedt ook individuele coaching aan voor o.a. meer levensgeluk, emotionele groei en persoonlijke zingeving.
www.ikkanwel.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!