Doe mee met de Expert EK pool en win

Voorspel de uitslagen en win.

LEMMER – Er zijn ongetwijfeld veel mensen die onderling een pooltje hebben opgezet om de uitkomst van het EK voetbal te voorspellen. Als je je aanmeldt bij Epert Lemmer en hetzelfde daar doet, kun je leuke prijzen winnen. Die geeft namelijk een LG TV, een Sony speaker en een  Inventum Airfryer aan degene die de voorspellingen het beste heeft gedaan.

Deelname helemaal gratis

Deelname is helemaal gratis. Je hoeft er ook niets voor te kopen, je hoeft alleen maar standen, het aantal gele en rode kaarten en andere zaken in te vullen. Bij het aanmelden geef je aan dat je via de winkel van Lemmer meedoet en vervolgens vul je de gegevens in van de wedstrijden. Daarvoor hoef je niet een halve dag te gaan zitten, je kunt tot 1 minuut voor aanvang van elke wedstrijd nog bepalen hoe de stand er volgens jou uit gaat zien. “Om de meeste kans te maken op een prijs zou ik wel zoveel mogelijk invullen. Want wie er het dichtste bij zit, wint. Onze winkel geeft echt alle 3 prijzen weg en ook nog een aantal voetballen, dus als je meedoet heb je een goede winkans,”aldus Sander van het team Expert Lemmer.

Deelnemen doe je via de website . Registreer je daar, geef aan dat je via de winkel in Lemmer speelt, voorspel en maak kans op de prijzen.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!