Dickens Festijn 2021 gaat toch niet door

Ook dit jaar zullen we dit soort taferelen niet zien. Ook Dickens 2021 gaat toch niet door.

LEMMER – Er gaat toch een streep door het Lemster Dickens Festijn 2021. De organisatie zegt er dit over:” Jammer genoeg teistert Corona nog steeds ons land en lopen de besmettingen op. De nu geldende maatregelen zorgen voor teveel beperkingen in onze voorbereidingen en voor het uitvoeren van het evenement. Deze combinatie maakt het voor ons niet mogelijk om het festijn verder te organiseren op de manier die wij voor ogen hebben. We hebben dan ook moeten besluiten om het Lemster Dickens Festijn 2021 niet door te laten gaan.”

Geen magische kerst met veel zieken

“Ons thema van dit jaar is ‘It’s a magical Christmas’. Het zou voor ons geen magische kerst zijn als onze mensen, vrijwilligers en bezoekers, door het virus worden geraakt. Een ziektegeval in je omgeving misschien of geliefden die met de kerst door moeten werken. Dat is niet de magische kerstgedachte die wij voor ogen hadden toen wij zo hoopvol aan de organisatie begonnen.”

Teleurstelling

“Een grote teleurstelling voor alle bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen. Het Lemster Dickens Festijn is een prachtig evenement waar we allen erg naar uitkijken en waarvoor velen zich inzetten. De afgelopen maanden werd er al druk gerepeteerd, decors gebouwd, kleding uitgezocht en veel meer. De plannen leggen we een jaar op de plank en volgend jaar komen we dubbel en dik terug. We wensen iedereen een Magical Christmas!”

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!