De Muziekflat – Uitvoering 2024

LEMMER – Het was genieten bij de 20e editie van de jaarlijkse uitvoering door leerlingen van “De Muziekflat Lemmer”. Het publiek kwam hiervoor op zondag 7 juli naar “Het Klavier” in Rutten om de optredens te beluisteren.

In twaalf weken van voorbereiding leert iedere leerling onder begeleiding van Simon Buurstra z’n partij(en) om ze vervolgens in te spelen of te zingen in de studio. Het resultaat is een prachtige usb: “Muziekschool De Muziekflat – Uitvoering 2024”. Een ieder die benieuwd is naar de opnames kan via de website www.muziekflat.nl een usb of cd aanvragen, of de liedjes beluisteren via YouTube (zoekwoord “muziekflat”).
Na in de studio de liedjes gespeeld te hebben, mochten ze door naar het podium om het geleerde live en als band uit te voeren. Totaal zagen de mensen afgelopen zondag 9 verschillende bands en 2 pianisten.

De lespraktijk

Een ieder die zelf ook graag gitaar, piano, bas of keyboard zou willen leren spelen mag bij “De Muziekflat” altijd eens langskomen voor een gratis proefles! Het is voor alle leeftijden met grote keuze uit leermethodes en muziekstijlen. Van AMV voor de jongste jeugd tot voorbereiding op een conservatorium, of gewoon voor thuis leuk muziek te kunnen maken.
De Muziekflat Lemmer – www.muziekflat.nl / info@muziekflat.nl / 06-22235446 .
Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer.