De Muziekflat – Uitvoering 2022

Lemmer –  Het was genieten bij de 18e editie van de jaarlijkse uitvoering door leerlingen van “De Muziekflat Lemmer”. Het publiek kwam hiervoor op zondag 26 juni naar centrum het “PAC” om de optredens te beluisteren. In twaalf weken van voorbereiding studeert iedere leerling onder begeleiding van Simon Buurstra z’n eigen partij(en) in om ze vervolgens in de studio in te spelen of te zingen voor een album : “Muziekschool De Muziekflat – Uitvoering 2022”. Een ieder die benieuwd is naar de opnames kan via de website “www.muziekflat.nl” een usb of cd aanvragen, of de liedjes beluisteren via YouTube (zoekwoord “muziekflat”).

Na in de studio de liedjes ingespeeld te hebben mochten ze door naar het podium om het geleerde live en als band uit te voeren. Totaal zagen de mensen afgelopen zondag 9 verschillende bands.

De lespraktijk

Een ieder die zelf ook graag gitaar, piano, bas of keyboard wil leren spelen mag bij “De Muziekflat” altijd eens langskomen voor een gratis proefles! Het is voor alle leeftijden met grote keuze uit leermethode’s en muziekstijlen. Van AMV voor de jongste jeugd tot voorbereiding op een concervatorium, of gewoon voor thuis leuk muziek te kunnen maken.

Meer informatie

De Muziekflat Lemmer – www.muziekflat.nl / @muziekflat.muziekles.lemmer / @muziekflat.lemmer / info@muziekflat.nl / 06-22235446 .

Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer…

Meer media zien? www.muziekflat.nl/media.html

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!