De Jong administratie wint rit in cabrio

LEMMER – Zaterdag zijn de finales gespeeld van het bedrijventennistoernooi. Op de finaledag streden 14 koppels om de 3 beschikbare wisselbekers.
De winst in de herendubbel ging overtuigend naar Jeroen Schaap en Anco (van Auto Schaap). In dezelfde categorie pakten Peter Lievaart en Ebe Jan van de Woude (van de Rabobank) de speciale prijs ten kostte van de gebroeders Frenze (Internet 360).
De heren van de Rabobank wonnen daarmee een dagdeel zeilles op een Bavaria Yacht.
Enjoy Sailing IJsselmeer pakte de felbegeerde beker in het Gemengd Dubbel. Zowel het koppel Tom van der Veen en Imber Knopper als Merlinde Jansen en Walter Knopper van Enjoy Sailing IJsselmeer wonnen de beide finalerondes.
De speciale prijs, een dag cabrio rijden in een Saab werd met luid gejuich ontvangen door Eline en Jan de Jong van de Jong Administratie en Advies.
In de damesdubbel was zowel de eerste als de tweede prijs voor de dames van Karwei. Zij mogen volgend jaar hun titel weer verdedigen.
Na de prijsuitreiking werd er tot in de kleine uurtjes gebarbecued en werd de avond opgeluisterd door een live optreden van Maurice Andreas.
Organisator Walter Knopper toonde zich een tevreden mens. “Wij willen met de tennisclub het tennisspel onder een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht brengen. Dit jaar hebben er in totaal 22 koppels deelgenomen aan het toernooi waarvan er zo’n 10 spelers amper enige tenniservaring hadden. Een bedrijven tennistoernooi is een fantastische mix tussen sportiviteit, netwerken en gezelligheid. Volgend jaar gaan we dit zeker weer organiseren”.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!