De IJB Groep sponsort nieuwe wedstrijdtassen voor LVC team

LEMMER – Sinds kort is de IJB Groep sponsor van één van de competitieteams van LVC (de Lemster Volleybal Club). Daarnaast heeft het bedrijf éénmalig de aanschaf van 10 nieuwe wedstrijdtassen voor dit team gesponsord. Onlangs zijn deze tassen geleverd (via Break Out Lemmer). De LVC sporters zijn er blij mee en kwamen de tassen graag laten zien aan IJB-medewerkers Marijke Bergstra-Beljon en Heleen Coremans, die medeverantwoordelijk zijn voor sponsoring door de IJB Groep.

Groepsfoto

Een mooie gelegenheid om een groepsfoto te maken van het team met hun nieuwe tassen, samen met Marijke en Heleen (links en rechts staand naast de IJB banner). Voor de IJB Groep is dit een waardevol sponsorproject in het kader van haar Missie en Visie, waarbij het bedrijf zich baseert op het thema “Duurzame Draagkracht”. De komende jaren moet de IJB Groep gaan groeien van een specialist in funderen naar een duurzame specialist in funderen. Daarbij staat een bijdrage aan een steeds duurzamere samenleving iedere dag centraal in de bedrijfsvoering, met aandacht voor mens, milieu en de directe omgeving.

Interesse in volleybal?

En LVC is een aantal nieuwe wedstrijdtassen rijker! Heb je ook interesse in volleybal? Neem dan eens contact op met deze bruisende vereniging die altijd graag nieuwe deelnemers wil verwelkomen.
Op de website van LVC vind je alle relevante informatie