De IJB Groep nieuwe eigenaar van bedrijfsverzamelgebouw “A la Mer”

LEMMER – Op 7 september 2023 heeft de officiële sleuteloverdracht plaatsgevonden tussen de IJB Groep en de familie Hoekstra. Dit vanwege de aankoop van hun kantoorgebouw aan de Industrieweg 1 te Lemmer, beter bekend onder de naam “A la Mer”.

(ver)huurcontracten overgenomen

Hierdoor is de IJB Groep – producent van betonnen funderingselementen, duurzame funderingsspecialist en eveneens (aangrenzend) gevestigd aan de Industrieweg in Lemmer – de nieuwe eigenaar geworden van dit bedrijfsverzamelgebouw. Het pand en alle lopende (ver-)huurcontracten zijn op basis hiervan door de IJB Groep van de familie Hoekstra overgenomen.
Direct na de overname is contact opgenomen met de huurders van “A la Mer” om ze te informeren en de samenwerking op een plezierige en zakelijke wijze voort te kunnen zetten.

Mooie stap

“Voor de IJB Groep is deze aankoop een mooie stap, met interessante kansen voor ons naar de toekomst toe. Gelijktijdig geldt hier ook het aloude principe dat het terrein van de buren maar één keer te koop komt”, aldus John Engelman, Algemeen Directeur van de IJB Groep.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!