De hele zomer lang BTW-vrij – Gewoon omdat het kan

BTW-KORTING op het complete assortiment woninginrichting

LEMMER/URK – De broertjes Brouwer van Brouwer Woninginrichting en Projectstoffering houden van  duidelijkheid en kwaliteit. De hele bouwvak lang is voor u BTW-vrij. Dat betekent 21% korting op het gehele assortiment. Deze promotie is er om de 2 vestigingen in Lemmer en op Urk bij u onder de aandacht te brengen en u kennis te laten maken met dit gespecialiseerde en complete familiebedrijf met werkelijk alles voor de inrichting van uw huis, bedrijf, caravan, camper en jacht.
BTW-korting op alle vloeren, maatwerk-kasten, gordijnen, raamdecoratie, boxsprings en zelfs op de nieuwste trend: industriële deuren.

Maar er is meer!
Zoals alle Luxaflex producten als horren, shades en jaloezieën met 21% korting.
Gezien de tropische temperaturen geldt de korting ook de hele bouwvak lang op alle uitvalschermen, screens en rolluiken.
Bovenal wilt u kennis maken met de 8 typische beloften van Brouwer namelijk: het meest complete assortiment, optimale service, gratis interieuradvies, het eigen atelier,de ervaren eigen stoffeerders, de kennis en kwaliteit en de eenvoudige alles in 1-prijs: inmeten, leggen, ophangen, monteren en bezorgen en de laagste prijsgarantie.

Naast de 2 filialen op Urk en in Lemmer is Brouwer Woninginrichting online te vinden op brouwerwoninginrichtng.nl en voordeliginwonen.nl

U heeft de hele bouwvak lang de ruimte om te ervaren wat Brouwer Woninginrichting u te bieden heeft.
Aangepaste openingstijden tijdens de Bouwvak:
Ma t/m vrij van 10.00-17.00 uur.
Lemmer, Zeedijk 2a naast BP Slump, 0514 – 562856
Urk, Marsdiep 28, 0527 – 690079.
De hele bouwvak lang
Promotie is geldig t/m vrijdag 24 augustus 2018
Profiteer ervan

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!