CVVO kan niet winnen van Heeg

Lammert Schut ziet de bal na hands van Gerben Visser aan zich voorbij gaan. Foto Piet Loonstra

HEEG – Zaterdag 10 februari jongstleden stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen Heeg op het programma. Anders dan de Heegsters trommelaars achter het doel van keeper Lars Brouwer, vond CVVO nooit echt het ritme. Bij winst zou CVVO op 7 punten van de thuisploeg zijn gekomen. Maar omdat het vechtpotje voor beiden een punt opleverde, hield CVVO in ieder geval de marge van 4 punten in stand.

Vlijmscherpe spits

Gerben Visser kreeg de beste kansen voor de Lemsters maar de anders vlijmscherpe spits, slaagde er dit keer niet in de keeper te passeren. Aan de andere kant was het alarmfase 1 als Heegster Johannes Hoekstra de diepte in werd gestuurd. Hij was namens Heeg het dichtst bij een doelpunt na een slippertje van de verder goed verdedigende captain Yannick Keetman.

Corners

Gelukkig voor CVVO kon de weer prima keepende Lars Brouwer de bal over de lat tikken. Beide ploegen dwongen corners af, maar tot treffers leidde ook dat niet. Zo bleef de brilstand op het bord. Bij de Lemsters overheerste het gevoel dat er meer in had gezeten.