Coronateststraat in Bant verzorgt nu ook PCR-testen

BANT – De commerciële teststraat van Henk Slump en Shafiq Yari opende vorig jaar oktober de deuren. De testlocatie in Bant biedt vanaf deze week, naast de sneltesten, ook PCR-testen inclusief reisverklaring aan. De testen die gebruikt worden zijn CE-gemarkeerd en gevalideerd voor het testen op COVID-19.

”We merken dat voor veel bedrijven zakelijke reizen, ook tijdens de coronacrisis, noodzakelijk zijn. Met een negatieve sneltest uitslag en een reisverklaring kunnen ondernemers naar diverse landen, waaronder België en Duitsland. Echter voor de meeste landen is een negatieve PCR-test inclusief reisverklaring noodzakelijk.” Ondernemers en particulieren kunnen zeven dagen per week terecht bij de teststraat in Bant. De uitslag van een sneltest is binnen 15 minuten bekend en bij een PCR-test wordt gegarandeerd dat de uitslag binnen 12 uur bekend is.

Sneltestuitslag.nl heeft een testlocatie in Bant en in Middenmeer. Daarnaast verzorgen ze sneltesten voor diverse scholen en overheidsinstellingen. De Inspectie Gezondheidszorg is zeer te spreken over de geleverde kwaliteit, veiligheid en werkprocessen. Daarnaast wordt er gewerkt met een beveiligd systeem waarbij persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch worden verwijderd.

Afspraak maken

Bedrijven en particulieren kunnen makkelijk een afspraak maken. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om vouchercodes af te nemen voor medewerkers. Het preventief testen van medewerkers zorgt voor een veilige werkvloer en verkleint de kans dat Covid-19 uw bedrijf stil legt.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!