Collecteweek Hersenstichting van start

LEMMER – Deze week (van 30 jan. t/m 4 febr.) gaan de collectanten weer op pad om geld op te halen voor de Hersenstichting.
Geen contant geld in huis dan kan men ook een giftbedrag geven door gebruik te maken van de iDEAL QR-code. Deze staat op de collectebus.

Gestopt met collecteren

Door gebrek aan organisatoren en collectanten en doordat veel mensen geen cash geld meer in huis hebben zijn er helaas al enkele stichtingen noodgedwongen gestopt met het collecteren of ze collecteren niet meer met een bus maar gaan met kaartjes langs de deuren zodat mensen zelf een bedrag kunnen overmaken.
Gelukkig beschikt coördinator Piet Smits, van De Hersenstichting in Lemmer, nog wel over vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

Opbrengst

Vorig jaar werd er ruim 4.000 euro opgehaald in Lemmer. Hopelijk wordt dit mooie bedrag ook dit jaar behaald. Alvast bedankt voor uw bijdrage namens de collectanten.

Hersenaandoening

Een hersentumor, beroerte dementie, Parkinson, Alzheimer, ADD, Autisme. Het zijn allemaal voorbeelden van een hersenaandoeningen. Iedereen kent wel iemand de hiermee te maken heeft of heeft hier zelf mee te maken. En er is geld nodig voor onderzoek voor al deze aandoeningen. Veel geld.

Zie voor meer informatie de website: www.hersenstichting.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!