Cecile Beauty & Care:”Vanuit liefde voor de mens.”

LEMMER – Sinds 1 september heeft Cecile Beauty & Care haar bedrijf gevestigd in één van de moderne panden op bedrijventerrein Lemsterpark, aan Houtsaachmole 3C te Lemmer. Eigenaresse Cecile Borsboom runt al enige jaren als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure met veel passie, plezier en liefde voor de mens haar eigen onderneming. Professionaliteit, kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht staan bij haar bovenaan. Cecile neemt de tijd voor je en geeft je de rust en aandacht om te kunnen genieten en ontspannen tijdens de behandeling.

Uit respect, liefde en bescherming voor huid en natuur

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Cecile Beauty & Care werkt met de huidverzorgingsproducten van Etre Belle. Een exclusieve huidverzorgingslijn die is ontstaan uit respect, liefde en bescherming voor huid en natuur.

Algehele gezonde leefstijl
Aangezien schoonheid niet alleen van buitenaf komt maar zeker ook van binnenuit, is een algehele gezonde leefstijl van groot belang. Binnenkort breidt Cecile Beauty en Care haar diensten uit met voeding- en gewichtsconsultancy. Cecile verdiept zich in de werking van hormonen op ons algehele gestel, hoe een disbalans in je hormonen te herstellen en het gewenste resultaat in gewicht, energie en gezondheid te behalen. Daarnaast hebben vrouwelijke hormonale veranderingen met betrekking tot de maandelijkse cyclus en (vroege) overgang haar specifieke aandacht.

Vragen of afspraak

“Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0617998745 of kijk op de website van Cecile Beauty & Care en maak gebruik van de mogelijkheid online een afspraak in te plannen.
Tot snel, je bent van harte welkom!”

 

 

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!