CCR Lemmer is compleet

LEMMER – Het bedrijf ‘CCR Lemmer’ maakt grote stappen met het vorig jaar verworven dealerschap van Laika campers (onderdeel van de Erwin Hymer Groep). De naam van het bedrijf CCR staat voor Camper en Caravan Repair Lemmer BV.

Sinds kort is het bedrijf ook als enige in de wijde omgeving van Lemmer officieel erkend als Bovag camper-, caravan- en schadeherstelbedrijf.
‘CCR Lemmer’ verricht onderhoud, keuringen en reparaties, schades van alle merken campers en caravans.

Compleet
“Het gaat ons de afgelopen tijd voor de wind”, zeggen de eigenaren Johan Bijlsma en Sieger Planting.
“Zo zijn we 11 jaar terug begonnen met het gebruik van een speciale coating (Durabull). Het zelf ontwikkelde fabricaat wordt toegepast op het dak van campers en caravans ter bescherming van hagelschade en lekkage problemen”.
Het product trekt al jaren veel eigenaars van een camper/caravan naar het Lemster bedrijf.
Kortom ‘CCR Lemmer’ is een compleet bedrijf voor alle caravan- en campereigenaren.

Vorig jaar al verhuisde de geheel vernieuwde werkplaats naar het Lemsterpad 50. Om de nieuwe Laika campers te presenteren, werd begin dit jaar eveneens op dezelfde locatie de nieuwe showroom geopend.
“Inmiddels hebben we al diverse campers mogen verkopen en daar zijn we erg trots op”, aldus beide heren. Verder laten ze weten dat het bedrijf naast de verkoop ook campers wil gaan verhuren. De intentie is vanaf volgend jaar.

Nieuwe Laika 2021
Met name Laika liefhebbers komen graag langs voor de vernieuwde versies van het Italiaanse topmerk met zijn speciale sfeer.
Voor hen goed nieuws, want binnenkort is de nieuwste Laika Ecovip 2021 te bewonderen in de showroom aan het Lemsterpad 50.
ccrlemmer.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!