Camper & Caravan Repair Lemmer verwerft dealerschap Laika Campers

LEMMER – De jarenlange ervaring van Camper & Caravan Repair Lemmer BV in zowel onderhoud, keuring, reparatie als schadeherstel van campers en caravans heeft ervoor gezorgd dat het Lemster bedrijf de trotse dealer is geworden van Laika Campers.
Dit campermerk is onderdeel van de Hymer Groep en kenmerkt zich door het onnavolgbare mooie Italiaanse design gecombineerd met Duitse degelijkheid.

Bouw campershowroom
Het Bovag servicebedrijf in Lemmer kent een stormachtige groei en onderscheid zich door een hoge mate van vakkennis en een uitgebreide vaste klantenkring. Dat is voor het camper en caravanbedrijf de reden dat ze de werkplaats, geheel vernieuwd, verhuizen naar een efficiënter pand aan het Lemsterpad nummer 50.
Daar zal begin 2020 ook worden gestart met de bouw van een nieuwe campershowroom.
Door al deze ontwikkelingen is het volgens Camper & Caravan Repair Lemmer hoog tijd om ook de huisstijl op te frissen en onder de naam ‘CCR Lemmer’ alle bedrijfsactiviteiten voort te zetten als Full Servicebedrijf voor uw camper of caravan.

Jaarbeurs Utrecht
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht, van 9 t/m 13 oktober as., zal CCR Lemmer ook aanwezig zijn en op standnummer 07.C069 onder andere de Laika Campers vertegenwoordigen.
campercaravanrepairlemmer.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!