Buurtvereniging De Noordster weer open voor activiteiten

LEMMER – Buurtvereniging  “De Noordster” is blij dat ze eindelijk weer open mag en activiteiten mag organiseren. Het bestuur schrijft daarover:” We mochten niets organiseren vanwege de Corona maatregelen.  Gelukkig kunnen we dat voorlopig achter ons laten en mogen we eindelijk weer open en activiteiten organiseren. Heeft u zelf goede ideeën of wilt u iets organiseren, dan bent u van harte welkom.”

De activiteiten

Er wordt gestart met de bekende activiteiten. De data staan al in de agenda op de website, maar een greep uit de activiteiten toont het volgende:

  • Inloop/koffie of thee op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De eerste dag dat dit weer mag is 6 oktober.(  kom eens langs voor een gezellig babbeltje, lekker knutselen of een spelletje etc.)
  • Linedansen 1e groep op de woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Ook hiervoor is de eerste dag 6 oktober.
  • Linedansen  2e groep op de woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur. Ook hiervan is de start op 6 oktober.
  • Senioren/vrij biljart op de donderdagmiddag van 13.30 tot  16.30 uur. Deze activiteit is gestart op 30 september.
  • Competitie biljart  op de donderdagavond van 19.30 tot 24.00 uur. Ook in dit geval is de competitie al gestart op 30 september.
  • Darten op de donderdagavond van 19.30 tot 24.00 uur. Ook daarmee is al een start gemaakt op 30 september.
  • Klaverjassen op de vrijdagavond van 19.45 tot 24.00 uur. Wie een kaartje wil leggen is vanavond 1 oktober al welkom. Deze activiteit is om de 2 weken.
  • Bingo op de dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur. De eerste bingo is op 26 oktober. In principe is de bingo altijd op de laatste dinsdag van de maand. Dat betekent 26-10, 30-11 en een kerstbingo op 21-12.

Voorwaarden voor toegang

Toegang tot het Sterrehuis kan alleen met de Corona app met QR code, of een bewijs van 2 inentingen tegen het Corona virus van minimaal 2 weken oud. Mensen kunnen ook naar binnen met een bewijs van een negatieve Corona test van maximaal 24 uur oud of een bewijs van genezing van de Corona besmetting. Mensen die geen van de vier bovengenoemde toegangsvoorwaarden kunnen tonen zullen worden geweigerd. Toegang van gasten in het Sterrehuis zal worden geregistreerd.

“Wij als bestuur hopen dat jullie de weg naar ons mooie buurthuis snel  weer zullen vinden en dat we jullie in goede gezondheid kunnen begroeten,”aldus het bestuur.

Meer informatie

Meer informatie en de agenda van alle activiteiten is te vinden op de website.