Broers verhuren nieuwe bedrijfshallen

LEMMER – Op de A-locatie van Lemmer, parallel aan de rijksweg A6 is de bouw voltooid van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw van Frankema Vastgoed aan de Taanderij 3.

Samenwerking is hét uitgangspunt van het nieuwbouwproject waarbij de toekomstige gebruikers elkaar dienen te versterken. Dit komt tot stand doordat naastgelegen panden architectonisch op elkaar zijn afgestemd en worden ontsloten vanuit het Lemsterpark. Samenwerking tussen de verschillende ondernemers op het bedrijventerrein wordt hierdoor begunstigd.
De aangeboden units vormen een modern en stijlvol geheel, dat ruimte biedt voor zowel ondernemers als particulieren. Door de flexibele indeling is het mogelijk om een kantoor te combineren met bijvoorbeeld een werkplaats, magazijn, atelier of showroom. De units zijn beschikbaar voor verhuur vanaf 22,5m² tot 180m² BVO. Van het totale aanbod is nog 50% beschikbaar.
De units worden volledig geïsoleerd verhuurd en voorzien van onder andere; krachtstroom, water- en toiletvoorziening, elektrisch bedienbare overheaddeuren en hoge vloerbelasting.
In 2019 zal bouwfase III worden gerealiseerd.
www.frankemavastgoed.nl

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!