Broer en zus Nievaart winnaars Paarschieten

LEMMER – Met maar liefst 12 teams ging het jaarlijkse toernooi van Korfbalvereniging Lemmer van start. In twee poules werd gestreden voor een plek in de halve finale. Team Kortstra 2.0 plaatste zich als eerst, waar Helaaklakoba een verlenging nodig had om zich van een plekje in de finale te verzekeren.
Na 8 minuten bleek Kortstra 2.0 de winnaar te zijn en konden zij tijdens de prijsuitreiking de heerlijke tompouce in ontvangst nemen.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd Ronald Puttenstein benoemd tot “KV Lemster van het Jaar” als dank voor zijn eindeloze inzet voor de vereniging.

Paarschieten
Traditioneel werd er tussen de wedstrijden door gestreden voor de bokalen van het paarschieten. In 1 minuut moeten er door een gemengd duo zoveel mogelijk strafworpen gescoord worden. Dit jaar waren Ricco Nievaart en Saffira Nievaart met maar liefst 23 doelpunten de besten.

Verloting
Niet alleen het aantal teams was een verdubbeling in vergelijking met vorig jaar, ook het aantal prijzen voor de verloting was twee keer zo groot. Grote dank aan de Lemster ondernemers, welke in grote getale belangeloos een prijs beschikbaar stelden.
De opbrengst van de verloting komt ten goede van de vereniging.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!