Blijdschap winkels, maar daarnaast medeleven voor de horeca

Bij Sportcentrum Nova kon en kun je het hele weekend terecht.

LEMMER – Blijdschap vandaag bij kappers, niet-essentiële winkels, sportscholen, schoonheidsspecialisten en al die anderen die na weken lockdown de deuren weer mochten openen. Op de parkeerplaats bij de Jumbo was wel te zien dat velen van die eerste gelegenheid tot weer lokaal kopen gebruik maakten. De meeste bedrijven maakten op hun Facebookpagina’s dan ook bekend blij te zijn dat ze weer open mochten. Maar lieten daarbij tevens weten dat ze het voor de horeca wel heel zuur vinden dat zij dat nog niet mogen.

Sportschool Nova hele weekend open

Bij Sportcentrum Nova hadden en hebben ze de zaterdag en de zondag extra lange openingsuren. De sportschool is ook morgen (zondag) van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Dit alles om de sporters verspreid over de dag te kunnen ontvangen en iedereen de kans te geven weer lekker lichamelijk aan de slag te gaan. De animo daarvoor was vandaag ook groot: al voor de opening stonden er flink wat mensen te wachten tot ze eindelijk weer hun lichaam konden trainen.

Koop lokaal

Bij de Ondernemers Vereniging Lemmer hopen ze dat mensen de lokale bedrijven willen steunen door na deze tijd van weer dicht zijn, nu vooral weer bij hen te kopen.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!