Bibliotheek viert 25 jarig bestaan Tomke met muziekworkshops

Janneke van Brakel

LEMMER – Het is niet aan hem te zien, maar Tomke bestaat 25 jaar! Dat wordt in heel Friesland gevierd met muziek, zag en dans. Ook Bibliotheken Mar en Fean viert het feestje mee met verschillende vrolijke muziekworkshops voor peuters van twee tot vier jaar. De data en locaties zijn te vinden op de website van de bibliotheken.

Tiid foar in feestje
In Lemmer (en Heerenveen, Joure en Bolsward) is Janneke Brakels te gast met haar workshop Tiid foar in muzikaal feestje! Brakels schreef speciaal voor 25 jaar Tomke het vrolijke liedje It is feest. Volgens Janneke is er iedere dag wel reden voor een feestje, groot of klein. Coole moves, muziek en echte instrumenten maken het feest compleet!

Dûnsje mei Tomke
In Balk, Makkum en Wommels kunnen peuters samen met Danswil Dûnsje mei Tomke. Machtige muziek en leuke bewegingen, welke wiebelkont is er niet gek op?

Kaartje kopen

Er is per workshop plaats voor maximaal 15 kinderen. Per kind kan er één begeleider mee. Daarvoor hoeft niet betaald te worden, je koopt alleen een kaartje voor je kind(eren). Leden € 2,- / niet-leden € 4,-. Kaartverkoop via de site of aan de balie in de Bibliotheek.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!